Creative Weddings

Buiten trouwen is ‘hot’

Wat in 2016 nog erg ‘hot’ blijft is buiten trouwen. Wie wil nou geen bruiloft in de open lucht met een stralend zonnetje? Trouwen op een prachtig strand, een bruiloft in een boomgaard of gewoon trouwen in een grote achtertuin? Iedere locaties kent zijn charmes. Je kunt het zo gek niet bedenken. Het enige nadeel is als je trouwt in Nederland het weer niet altijd mee zit. Gelukkig zijn er tegenwoordig prachten tenten en overkappingen te huren.

Het leuke en mooie aan buiten trouwen is dat je met decoratie heel je bruiloft kan stylen. De ceremonie kun je stylen in het gekozen thema van de bruiloft om de sfeer extra te benadrukken. Denk bij een country thema aan grote hooibalen om op te zitten of grote boomstammen. Bij een vintage thema denk je aan allerlei verschillende stoelen in rijen bij elkaar en oude vintage banken versterken het thema ook heel erg.

Met het diner kun je ook alle kanten op. Je kunt er voor kiezen om een ongedwongen Amerikaanse barbecue te organiseren, waarbij iedere gast zijn of haar barbecue meeneemt. Hang prikkabels op voor net die extra sfeer en maak de vuurkorven aan. Maak enorm lange tafels die in een kronkel door de tuin loopt en kleed deze prachtig aan met decoratie. Om in een vintage of festival thema te blijven laat je foodtrucks komen, deze zijn bijna niet meer weg te denken in onze maatschappij! Het ziet er fantastisch leuk uit en er is voor ieder wat wils.

Geeft het trouwfeest in een tent of blijf heerlijk in de open lucht. Leg buiten een prachtige dansvloer aan en maak een ‘stage’ voor de DJ. Er zijn talloze sfeermakers die je in kunt zetten om je feest tot een knalfeest te maken!

Maar wat nu als het regent…
Niet getreurd, maar van iets negatiefs iets positiefs en betrek de regen bij je huwelijk! Zorg voor regenlaarzen die passen bij je thema en deel deze uit. Zorg ervoor dat je leuke paraplu’s hebt voor de gasten tijdens de ceremonie. Maak hilarische foto’s door met je gasten in de plassen te springen en lol te hebben juist omdat het regent. Heb als back up een tent zodat je de bruiloft ook droog door kan zetten.