Creative Weddings

Droomjurk

Iedere bruid wil er prachtig uit zien op de bruiloft, logisch toch? Maar hoe vind je nu dé jurk waar jij je helemaal happy in voelt? Waar begint de zoektocht en waar moet je op letten bij het uitzoeken van je trouwjurk?

Op een trouwjurk zit vaak een lange levertijd, ga dus ongeveer 8 maanden voor de bruiloft op zoek naar je droomjurk om teleurstelling te voorkomen, de gemiddelde levertijd is tussen de 4 en 6 maanden. Het is natuurlijk stressvol wanneer je te laat gaat kijken naar je bruidsjurk en dat willen we niet in de voorbereiding naar de grote dag! Als je goed geholpen wil worden in een speciaalzaak moet je een afspraak maken en vraag hoeveel tijd er gereserveerd wordt voor het passen van de bruidsjurken. Je wilt niet te gehaast beslissen, het is immers jou jurk waar jij je goed in moet voelen. Daar mag best even over na gedacht worden!

Pasafspraak

Neem niet te veel mensen mee naar de pasafspraak. Hoe meer mensen, hoe meer meningen. De belangrijkste mening is van jou zelf! Laat je niet afleiden door de meningen van andere, het gaat erom dat jij je prachtig voelt in de jurk die je draagt. Neem plaatjes mee naar de pasafspraak van jurken die mooi vindt, maar je laat ook verrassen door de adviseuse! Heb je dé perfecte jurk gevonden, vraag dan of het bruidshuis een stofstaaltje kan bestellen, deze kan je aanstaande meenemen met de zoektocht naar zijn trouwkostuum.

De jurk is gekozen, nu de finishing-Touch nog! Ga bij het bruidshuis na of zij je kunnen helpen bij trouwschoenen, accessoires en lingerie! Wanneer alles geregeld is, is het wachten op de grote dag… dat jij prinsesje worden mag!