Creative Weddings

Hoe vraag je je getuigen?

De bruid en bruidegom kiezen beiden minimaal 1, maximaal 2 getuigen. Getuigen zijn is een bijzonder mooie taak op de dag van de bruiloft. De vraag is, hoe vraag je iemand als getuige? De vraag zelf is al heel speciaal, maar het wordt nog leuker als je het op een unieke manier aanpakt! Hieronder een aantal voorbeelden.

* Vraag je getuigen tijdens een etentje
Plan met je getuigen een gezellig etentje in een leuk restaurant. Vraag je getuige tijdens het dessert. De vraag alleen is al super bijzonder, dus heel veel poes pas in helemaal niet nodig. Het hele restaurant zal het enthousiasme van de getuige mee krijgen! Je kunt ook een etentje bij je thuis organiseren en een taart serveren als dessert met de vraag erop, ‘wil je mijn getuige zijn?’ De avond kan dan niet meer stuk!

* Vraag je getuigen met een filmpje
Organiseer een filmavondje bij je thuis en verras ze met een zelf gemaakt filmpje dat jij van tevoren hebt gemaakt waarin je de vraag stelt. Zo krijgt de filmavond een super leuke onverwachtse wending. Zorg voor wat heerlijke versnaperingen en een flesje bubbels om het samen te vieren!

* Vraag je getuigen naar een handtekening
Ga met je getuigen een gesprek aan over handtekeningen. Heeft hij/zij een handtekening die altijd het zelfde is, of is de handtekening iedere keer net even iets anders? Vraag de getuigen of dat hij/zij de komende tijd even wil oefenen op deze handtekening, want deze is nodig op de bruiloft! Zo wordt een lekker onnozel gesprek ineens een bijzonder leuk gesprek!

* Ga met je getuigen shoppen!
Neem je getuigen mee naar een gezellige stad. Leg de focus die dag op een leuke outfit voor de getuigen voor de bruiloft en kom iedere keer met een leuk cocktailjurkje naar haar toe of dat ze het iets vindt voor de bruiloft. ‘Vind je dit niet leuk om te dragen op mijn bruiloft?’ Houd dit de hele dag vol, pak daarna een leuk terrasje en biecht dan op waarom je het heel dag hebt over wat ze aan doet op je bruiloft, dan vallen alle puzzelstukjes op zijn plek!

* Neem de getuigen mee naar de trouwlocatie
Kom alvast in de sfeer van jullie bruiloft door de getuigen mee te nemen naar jullie trouwlocatie. Daar aangekomen kun je de vraag stellen. Dit maakt het moment extra bijzonder en je getuigen zullen zich echt vereerd voelen!

Hoe dat je je getuigen ook zult vragen, zij zullen altijd super blij zijn en zich vereerd voelen deze taak te mogen vervullen!