Creative Weddings

Over mij

Wat leuk dat jullie benieuwd zijn wie de drijvende kracht is achter Creative Weddings!

Mijn naam is Elke van Leuken en ik ben 26 jaar oud. Ik ben oprichter en aanspreekpunt van Creative Weddings. Vanuit mijn liefde voor het creatieve vak én mijn liefde voor gastvrijheid ben ik de trouwbranche ingerold. Ik heb mijn diploma behaald als ruimtelijk vormgeefster aan het Sint Lucas in Boxtel, waar ik mijn creativiteit tot professionaliteit ontwikkeld heb. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en out of the box te denken, een goede eigenschap om iedere bruiloft persoonlijk en bijzonder te kunnen maken! Daarnaast heb ik mijn gastvrijheid naar een hoger level getild door middel van mijn jarenlange horeca-ervaring als leidinggevende. Het mooiste dat er voor mij is, is mensen gelukkig maken. Als jullie blij zijn, ben ik dat ook! Om mezelf nog beter te ontwikkelen ben ik al enige tijd bezig met het behalen van het diploma bij Weddingplanners International (OWPN) om me professional weddingplanner te mogen noemen. Dit diploma is bijna in zicht!

 

I love…
Ik geniet erg van mooie momenten met dierbaren en vrienden. Ik ben dol op lekker eten en koken is dan ook een van mijn hobby’s. Gastvrijheid staat bij mij hoog in het vaandel. De deur staat altijd open bij mij en zal ook zorgen dat mijn gasten niets te kort komen. Ik ben gek op een totaalbeleving neer zetten door middel van een totaalconcept waarbij ook de styling niets te kort zal komen. In de zomer maanden geniet ik het meeste, ik ben dol op het buitenleven! Ik word blij van bruiloften die buiten zijn, een thema/totaal concept hebben waarbij ieder detail klopt.

Creativiteit, gastvrijheid en oog voor detail zijn de rode draad bij Creative Weddings. Jullie wensen, ideeën, verwachtingen, dromen, karakters en gedachten zijn daarin het belangrijkste. Creative Weddings denkt mee om jullie verwachtingen waar te maken en biedt de mogelijkheid jullie bruiloft tot een hoger level te tillen en de bruiloft echt persoonlijk en bijzonder te maken.

Waarom een weddingplanner?
De toegevoegde waarde als weddingplanner voor jullie is dat mijn enorme creativiteit jullie bruiloft persoonlijk, uniek en bijzonder maakt. Ik neem de stress uit handen, zodat jullie optimaal kunnen genieten van de voorbereidingen, de trouwdag en de dagen daarna. Ik ben zeer goed op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de trouwbranche. Ik beschik over de perfecte combinatie, creativiteit + gastvrijheid = een onvergetelijke bruiloft! En nog veel meer!

Spreek al het bovenstaande jullie erg aan? Neem dan contact met me op voor een leuke eerste kennismaking! Ik heb er zin in!

owpn