Creative Weddings

Top 5 origineelste huwelijksaanzoeken ooit!

Er zijn 1001 manieren om je vriendin ten huwelijk te vragen, maar je zou het graag heel origineel doen. Hieronder de top-5 origineelste real life huwelijksaanzoeken ter wereld!

1. Een onschuldig rondje vliegen met een zweefvliegtuig veranderd in een spectaculair huwelijksaanzoek. Deze man neemt zijn vriendin mee om een heerlijk rondje te vliegen met zijn zweefvliegtuig. Alles gaat goed en ze genieten beide van het mooie uitzicht… Totdat… het emergency alarm gaat! Er ontstaat paniek bij zijn vriendin en hij vraagt haar om de emergency beschrijving erbij te pakken om zo snel mogelijk te handelen. Deze beschrijving lijkt echt, totdat ze lieve woorden tegenkomt van haar vriend. Ze lijkt het door de paniek niet in de gaten te hebben, maar dan… Lieve Louise, wil je met me trouwen?!

2. Een aanzoek met een voorbereiding van maar liefst 4 jaar! Deze jongeman heeft heel de wereld over gereisd in 4 jaar tijd, 28 landen bezocht en een grote afstand afgelegd. Daarom heeft hij bij ieder land dat hij bezocht een stukje gefilmd waarbij het playbackt op het nummer ‘I Would walk 500 miles’ van The Proclaimers om te laten zien hoe erg hij van haar houdt. Hij heeft al deze fragmenten aan elkaar geplakt, met een prachtige videoclip van zijn avonturen over de wereld. Wanneer ze beide afgestudeerd zijn wil hij zijn ‘Graduation Slideshow’ aan haar vriendin laten zien en start de videoclip die hij gemaakt heeft van zijn reis die iets anders eindigt dan het krijgen van zijn diploma…

3. Een onverwachte film in de bioscoop. Deze vriendin wordt door een vriend mee gelokt naar de bioscoop voor een leuke avondje uit. De film begint en er zijn twee mannen, haar vriend, en haar vader, onherkenbaar aan het praten over hoe veel hij van zijn dochter houdt en vraagt toestemming van haar vader. Ze heeft al in de gaten wie het zijn, want ze herkend de stemmen van deze mannen. Hij krijgt toestemming van haar vader om met haar te trouwen en zegt; ‘waar wacht je nog op?!’. Haar vriend stapt in de auto, scheurt naar de bioscoop waar zij zit, haalt een kaartje voor de film en koopt een bak popcorn. Wanneer hij de deur van de bioscoopzaal open doet, stopt de film en wordt de film real-life vervolgd in de bioscoopzaal. Hij sprint naar zijn vriendin en gaat op zijn knieën. Heel de zaal juicht en klapt nadat zij volmondig ‘ja’ heeft gezegd!

4. Een waar dans spektakel! Deze vriend vraagt haar vriendin om achter in de kofferbak te gaan zitten met het gezicht naar buiten, haar benen buiten de auto en zet haar een koptelefoon op. Wanneer het nummer van Bruno Mars, I think i wanna marry you, begint de auto zachtjes over de straat te rijden. Alle familie en vrienden zitten in het complot en één voor één sluiten ze zich bij het dans groepje aan voor een fantastische Flashmob. Een super toffe choreografie volgt en de groep wordt steeds groter. De vriendin in flabbergasted! Wanner het nummer bijna eindigt komt haar vriend erbij en begint er op los te dansen samen met zijn vrienden en vraagt hij haar ten huwelijk! Natuurlijk zei ze volmondig ja op dit spectaculaire dansspel!

5. De tijd die je samen hebt verfilmen. Zijn vriendin komt thuis en er liggen allemaal rozenblaadjes voor de deur. Nietsvermoedend gaat ze naar binnen. Daar volgt ze de lijn met rozenblaadjes die leidt naar de bank. Er ligt en briefje dat ze de tv aan moet zetten. Er volgt een romantische film waarin de vriend alle plekken vast heeft gelegd waar zij samen geweest zijn en houdt daarbij teksten vast met wat er die dag is ontstaan tussen het liefdeskoppel. Op het laatste blaadje staat; doe de voordeur open. Wanneer zij de voordeur open doet, gaat haar vriend om zijn knieën om haar ten huwelijk te vragen. How cute!!

Nog geen genoeg gekregen van te gekke huwelijksaanzoeken? Via onderstaande links kun je meer toffe video’s bekijken van originele huwelijksaanzoeken!

http://www.lindanieuws.nl/nieuws/lijstjevandedag/lijstje-vd-dag-11-waanzinnige-huwelijksaanzoeken/

http://www.froot.nl/posttype/froot/dit-is-een-van-de-origineelste-huwelijksaanzoeken-ooit/

http://www.flair.be/nl/love-sex/302921/de-10-origineelste-huwelijksaanzoeken