Creative Weddings

Wat doet een weddingplanner?

Veel mensen weten niet wat het beroep weddingplanner precies inhoudt. Waar komt het beroep weddingplannen vandaan? Wat doet een weddingplanner precies en wat voor voordelen heeft het inschakelen van een weddingplanner? Is een weddingplanner duur of juist niet?

Het beroep weddingplannen is ontstaan in Amerika. In Amerika maakt het grootste gedeelte van de bruidsparen gebruik van een weddingplanner, daar geldt niet heb je een weddingplanner? Maar WIE is je weddingplanner!

Wat is een Weddingplanner?
Een weddingplanner is iemand die alles regelt wat met jouw bruiloft te maken heeft. Hij of zij geeft je raad en helpt jullie mee met de voorbereidingen. Daarnaast zorgt een weddingplanner ervoor dat er geen details over het hoofd worden gezien. Zo kun je zorgeloos naar je bruiloft toeleven en je grote dag beleven!

Voordelen van een Weddingplanner:

  • Een heerlijke stressvrije voorbereiding. Je hoeft niet te twijfelen of alles wel in goede handen is. Een weddingplanner zorgt er samen met jullie voor dat de trouwdag helemaal verloopt zoals jullie dat in gedachten hebben. Uiteraard bepalen jullie hoe de belangrijkste dag van je leven eruit moet zien.
  • Optimale prijs/kwaliteit verhouding. Veel mensen denken dat een weddingplanner duur is, maar dat is niet zo. Weddingplanners krijgen namelijk aantrekkelijke kortingen bij leveranciers. Voor elk budget kan er een weddingplanner ingeschakeld worden.
  • Tijdsbesparing. Je hoeft écht niet het wiel opnieuw uit te vinden… Een weddingplanner is gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften. Een weddingplanner is hier dagelijks mee bezig. Wij weten precies wat er te koop is. Hierdoor besparen we jullie veel tijd.
  • Het is persoonlijk. Elke bruiloft die wij organiseren is persoonlijk, maatwerk en exclusief. Wij kunnen inspelen op de specifieke wensen van onze bruidsparen.
  • Een weddingplanner werkt de bruiloft helemaal uit. Van ontwerp/themafase van de bruiloft tot het definitief draaiboek. Ook is de weddingplanner tijdens de bruiloft aanwezig als ceremoniemeester. Zo weet je zeker dat de vlekkeloos verloopt!

Zien jullie een weddingplanner wel zitten? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan bij Creative Weddings! Wij kunnen de wensen op een rijtje zetten en kunnen we jullie als bruidspaar leren kennen, zodat jullie bruiloft echt persoonlijk wordt!