Creative Weddings

Weddingplanner A tot Z

Organisatie van de bruiloft

Creative Weddings verzekert je van de dag van je dromen die je je altijd zult herinneren. Om jullie huwelijksplezier te optimaliseren worden alle voorbereidingen speciaal voor jullie uit handen genomen en kunnen jullie met een goed gevoel leven naar de dag van je dromen.

Hebben jullie een goed beeld hoe jullie mooiste dag eruit moeten komen te zien, maar hebben jullie totaal geen idee hoe jullie dit kunnen realiseren? Heb je geen idee waar je moet beginnen, hebben jullie geen tijd om de organisatie van jullie bruiloft geheel op jullie te nemen en vinden jullie het moeilijk om de perfecte leveranciers te vinden die het totaalplaatje compleet maken?

We raden jullie aan om de totale planning en organisatie in handen te leggen van een professioneel weddingplanner. Creative Weddings kan voor jullie de organisatie van de bruiloft op zich nemen zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van de voorbereidingen tot aan de grote dag. Vol enthousiasme streven wij naar de perfecte dag waarin geen enkele wens te gek is!

Hoe gaan we te werk

Door middel van een kennismakingsgesprek kom ik erachter wat jullie wensen zijn. Een weddingplanner werkt een concept uit voor jullie bruiloft, maakt een planning tot aan de trouwdag, maakt een realistische kosten calculatie, zal zorg dragen voor facturen, zoekt de juiste leveranciers, maakt een draaiboek voor de bruiloft, is ceremoniemeester op de dag zelf en na de bruiloft zorgt een weddingplanner dat alles netjes afgehandeld wordt met de leveranciers. Wat totaal niet zal ontbreken bij het inhuren van een weddingplanner is oneindige creativiteit, oog voor detail een niet te vergeten een zorgeloze en stressvrije voorbereiding van jullie bruiloft!

De kosten bedragen ‚ā¨45,- per uur. Door middel van een kennismakingsgesprek kan ik jullie in indicatie geven wat de kosten zullen zijn met jullie wensen!