Creative Weddings

Weer aan de bak!

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie iets van mij hebben gehoord! Ik ben er eventjes lekker tussenuit gepiept en ik ben heerlijk tot rust gekomen. Tijd om weer te gaan knallen! Het nieuwe jaar is al weer ruim 6 weken jong en er staan veel mooie dingen op het programma voor dit jaar waar ik erg naar uit kijk.

Vorig jaar maart ben ik zoals vele van jullie weten gestart met de vakopleiding Weddingplannen bij Weddingplanners International in Nieuwegein. Wat gaat een jaar snel voorbij zeg en wat een energie heb ik gekregen van deze opleiding en alle leuke lieve mensen om me heen! Over twee maanden hoop ik op eindexamen te gaan en het theoretische gedeelte af te ronden. Daarna staat er de o zo spannende stagebruiloft gepland van G&R die trouwen op 15 juli 2016! Mijn allereerste real life wedding. De voorbereidingen zijn in volle gang en wat is het leuk om met vrolijke dingen bezig te zijn.
Het belooft een prachtige dag te worden!

Met mijn onderneming Creative Weddings ben ik regelmatig te zien op trouwbeurzen. Aankomende zondag 21 februari ben ik te zien op de Sounds of Love beurs in de Cacaofabriek in Helmond. Een mooie locatie waar veel leveranciers uit de trouwbranche bij elkaar komen en waar bruidsparen inspiratie op kunnen doen voor de bruiloft. Ik heb ontzettend veel zin om weer nieuwe bruidsparen te ontmoeten en te adviseren en vooral kennis te laten maken met Creative Weddings!

Komen jullie me even opzoeken aanstaande zondag?

xx

soundsoflove